ERZURUM’DA FEVZİ ÇAKMAK DÖNEMİ!

Cumhur İttifakı’nın tek ve ayrı adaylar çıkaracağı iller geçtiğimiz günlerde belli oldu. İllerin belli olmasının ardından, Erzurum’da başlayan seçim heyecanı adayların pek çoğunun belli olmasıyla daha da arttı. Erzurum’un ilçelerinden Olur, İspir ve Aşkale ilçeleri Milliyetçi Hareket Partisi adayları ile, diğer ilçeler ise Ak Parti adaylarıyla seçime gireceği netleştikten sonra gözler Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne çevrilmişti….

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
ERZURUM’DA FEVZİ ÇAKMAK DÖNEMİ!

Cumhur İttifakı’nın tek ve ayrı adaylar çıkaracağı iller geçtiğimiz günlerde belli oldu. İllerin belli olmasının ardından, Erzurum’da başlayan seçim heyecanı adayların pek çoğunun belli olmasıyla daha da arttı.

Erzurum’un ilçelerinden Olur, İspir ve Aşkale ilçeleri Milliyetçi Hareket Partisi adayları ile, diğer ilçeler ise Ak Parti adaylarıyla seçime gireceği netleştikten sonra gözler Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne çevrilmişti. Bugün gelen kulis haberleriyle Erzurum’un yeni Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı’nın belli olduğu, Erzurum halkında heyecan yarattı.

Ak Parti adayıyla Erzurum Büyükşehir Belediyesi seçimine gidecek olan Cumhur İttifakı’nın adayının İş İnsanı Fevzi Çakmak olduğunun netlik kazandığı ve önümüzdeki günlerde açıklanacağının gündeme düşmesi ile Erzurumlular sosyal medyada #ErzurumdaAdayımFevziÇakmak etiketiyle pek çok paylaşımlar yaparak yeni başkan adayına desteklerini belirttiler.

Fevzi Çakmak kimdir?

1968 yılında Erzurum’da doğdu. Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 1988 yılında mezun oldu. İller Bankası Erzurum Bölge Müdürlüğünde 1989 yılından itibaren Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı, Iğdır, Ardahan illerindeki Belediyelerin Altyapı ve Üstyapı projelerinde görev aldı. Aynı zamanda 1999 yılından itibaren Konut sektöründe kurduğu kooperatifler aracılığıyla 1150 konut inşa edilmesine öncülük yaptı. Sanayi Mahallesinde Hatuniye Kız Kuran Kursu, Palandöken Kayakyolunda Abuşoğlu Cami ve Atatürk Üniversitesinde Darul Fünun Camilerini yaptırdı. Birçok sivil toplum çalışmaları içinde yer aldı. Evli ve 2 Çocuk babasıdır.

Benzer Haberler
Türkiye’nin 2024 Dijital İtibar Şampiyonları açıklandı
Türkiye’nin 2024 Dijital İtibar Şampiyonları açıklandı
İzmir’de faaliyet gösteren Yeni Girne Konyalı Restoran bir açıklama yayınladı.
İzmir’de faaliyet gösteren Yeni Girne Konyalı Restoran bir açıklama yayınladı.
SMMM. Mustafa KÖKSOYA: “TSRS, şirketlerin finansal tablolarını uluslararası düzeyde izlenebilir kılıyor”
SMMM. Mustafa KÖKSOYA: “TSRS, şirketlerin finansal tablolarını uluslararası düzeyde izlenebilir kılıyor”
Güvenle Büyüsün Hackathonu’nda kazanan oyun arkadaşı platformu ‘TAI’ oldu
Güvenle Büyüsün Hackathonu’nda kazanan oyun arkadaşı platformu ‘TAI’ oldu
Erkunt Traktör CEO’su Tolga Saylan:  “Çiftçiler, Türk tarımının kahramanıdır”
Erkunt Traktör CEO’su Tolga Saylan: “Çiftçiler, Türk tarımının kahramanıdır”
İstanbul Tea Fest, 100 binden fazla ziyaretçi, 40’tan fazla markayı Galataport’ta ağırlayacak
İstanbul Tea Fest, 100 binden fazla ziyaretçi, 40’tan fazla markayı Galataport’ta ağırlayacak
Haberin Doğru Adresi
Zor Haber - Güncel Haber Bültenleri

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus facilisis scelerisque tortor, vel finibus nibh accumsan non. Mauris lacinia rutrum nunc, ut mattis risus accumsan bibendum. Curabitur varius turpis dui, eget porttitor tellus rutrum ultrices. Duis ut tempus leo. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Phasellus pulvinar vestibulum sapien, at maximus nibh.

2025 Logo Haber © Tüm hakları saklıdır.